Het leven is geen businessplan

Het leven is geen businessplan.
Deze uitdrukking gebruik ik vaak en ik meen het. Ik weet waarover ik spreek.
Jarenlang zat ik in een business-omgeving waarin alles moest wijken om zakelijke doelen te behalen: forecast, aantallen, cijfers, omzet, winst, marges...Steeds meer, steeds sneller, maand in maand uit, jaar in jaar uit.
Altijd maar PRESTEREN.
Heel vaak ten koste van mezelf, van mijn eigen geluk en onrechtstreeks ook van dat van mijn naasten.

Sta eens even stil bij wat jIJ voelt bij de woorden PRESTEREN en CREËREN


Tot op zekere hoogte heeft mijn ervaring als zaakvoerster van een bedrijf me heel wat bijgebracht. Ze heeft er in ieder geval voor gezorgd dat ik mijn mannelijke kant goed heb ontwikkeld en heeft me geleerd doelen te stellen.
Tot er een moment kwam dat dit jasje te krap werd voor mij (en te saai, altijd hetzelfde doel nastreven 😌). Mijn vrouwelijke kant had dringend ook wat aandacht nodig.

EEN SPRONG IN DE LEEGTE

Ik waagde een sprong in de leegte, niet wetende wat er ging komen. Een blanco blad waarop ik mijn eigen leven mocht creëren, mijn eigen verhaal en toekomst schrijven. Spannend! 
Ik had geen enkele zekerheid dat het zou lukken, ik wist zelfs nog niet wàt er op het blad zou komen te staan!

Ik keek de angst voor het onbekende en de angst voor de verandering recht in de ogen, ik pakte mijn moed en zelfvertrouwen onder de arm en navigeerde me een weg in het geloof dat het leven zorgt voor alles wat ik nodig heb.

Als ik nu door mijn eigen verhaal blader, dat ooit begon met een blanco blad, dan ligt de angst voor het onbekende en de verandering ver achter mij. Ze heeft plaats gemaakt voor diepe dankbaarheid voor alle mogelijkheden die mij onderweg zijn toegevallen en die nooit hadden voorgevallen als ik in mijn angst was blijven hangen.

Liefde maakt je sterker


𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓶𝓪𝓭𝓮 𝓽𝓸 𝓬𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓵𝓸𝓿𝓮

Ik heb de smaak van het creëren te pakken gekregen en sta versteld van zo veel onverwachte en ongekende schoonheid die zich achter elke moedige keuze verschuilt.




𝓨𝓸𝓾 𝓪𝓻𝓮 𝓶𝓪𝓭𝓮 𝓽𝓸 𝓬𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓵𝓸𝓿𝓮

Ik moedig je aan om aandacht te blijven geven aan je binnenwereld. Je angst voor verandering te overwinnen. Angst houdt je klein en maakt je onzeker over jezelf. Stappen zetten, ondanks je angst, voedt je zelfvertrouwen en maakt je sterk.

𝓦𝓮 𝓪𝓻𝓮 𝓶𝓪𝓭𝓮 𝓽𝓸 𝓬𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓵𝓸𝓿𝓮


In deze tijd zijn we in staat om alle pijn en leed van generaties lang naar het licht te brengen. Elke angst waarvan je jezelf verlost is een cadeau aan jezelf, aan je voorouders, aan je nageslacht, aan je familie, aan heel je omgeving. Door je angst los te laten lever je een waardevolle bijdrage aan heel de samenleving. 

Je doet het zelf maar niet alleen!


OPEN HEART TRAINING ONLINE

Open Heart Training online komt eraan!
Wanneer? Op Valentijnsdag natuurlijk! Vanaf 14 februari worden de eerste sluiers onthuld.
Dit praktisch, compleet en toegankelijk traject neemt je in één rechte lijn mee naar een nieuwe toekomst waarin je Hart je onmiskenbaar de weg zal wijzen.

Kan je wat aanmoediging gebruiken om moedige stappen te nemen?
Ik help je graag om te creëren vanuit je Hart.
Neem HIER contact met me op.