OPEN HEART TRAVEL is een reis van je HOOFD naar je HART. Een reis van 7 dagen in een zonnig land op een paradijselijke plek. Echt tot jezelf komen.

7 dagen helemaal voor jezelf, je dromen, je passies, je verlangens,... en om je blokkades te transformeren om de weg voor je vrij te maken. Meer innerlijke rust ervaren, leven vanuit balans,... De OPEN HEART TRAVEL geeft je de tijd en ruimte om stil te staan bij wie je bent en waar je naar toe wil.

Deze verdiepingsreis draait om zelfreflectie, bewustwording en vervulling.

Deze helende reis bevat een compleet aanbod van workshops, begeleidingen, coachings, trainingen,… die vanuit een heel breed perspectief bijdragen aan het openen van je hart.

Elk jaar worden er 2 reizen georganiseerd. Kijk bij aanbod of agenda voor de volgende Open Heart Travel.

Lees hier de blog over Open Heart Travel 2017

Lees hier de blog over Open Heart Travel 2018


OPEN HEART WEEKEND is een weekend boordevol workshops : yoga, intuïtief schilderen, SoulCollage® klankschalen, horse-medicine-drums, open-heart workshops, stembevrijding, ademen, percussie, Sandpainting,… De weekends gaan steeds door op bijzondere krachtplaatsen en bieden de gelegenheid om op een fijne manier via ervaring en verbondenheid de klank en de kleur van je eigen hart te ontdekken.

shutterstock_187055222.jpg

OPEN HEART WEEKEND

Het rijke aanbod van workshops tijdens de Open Heart weekends helpen je de sluiers rond je hart te ont-wikkelen waardoor jouw leven zich rijk aan jou zal ontvouwen. Vanuit ons hart, de spiegel van het universum, ontstaan nieuwe mogelijk-heden waarvan je dacht dat ze eerder niet mogelijk waren.

Elk jaar worden er meerdere weekends georganiseerd met telkens een nieuw gevarieerd programma. Kijk bij aanbod of agenda voor het volgende Open Heart Weekend.


   Wat zeggen de deelnemers er zelf van?

IMG_6287.JPG