OPEN HEART TRAVEL 2017

Kom uit je comfortzone en ontdek de magic zone

Afstand nemen van je alledaagse routine, tijd nemen om eens stil te staan bij waar je staat en waar je naartoe wilt, een krachtige begeleiding krijgen op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel gebied. Dit alles overgoten met de Portugese zon en omgeven door de rustgevende natuur in een groep van gelijkgestemde deelnemers geeft een grote garantie om met een vernieuwde open blik en meer zelfvertrouwen naar het leven te kijken.

Zo ervaarden 9 deelnemers tijdens de 1ste week en 10 deelnemers tijdens de 2de week deze helende en deugddoende verdiepingsreis.

WEEK 1 : van 25 april t.e.m. 1 mei 2017

De workshops en trainingen tijdens week 1 werden verzorgd door Inge De Pauw, Ilse Scheers, Caroline Bleys en mezelf.

De workshops en trainingen tijdens week 1 werden verzorgd door Inge De Pauw, Ilse Scheers, Caroline Bleys en mezelf.

Inge zorgde voor een boeiende uiteenzetting en toelichting van de verschillende enneagram-types. Het kennen van je hoofd-,hart- en buiktype en het ontdekken van je instincten is een waardevolle kennis om aan de slag te gaan met je lichte zijden en je schaduwzijden. Het kennen van het enneagram-type van anderen maakt open en begripvolle communicatie mogelijk.

Ilse introduceerde ons in de energieën van de chakra's en leerde ons d.m.v. eenvoudige oefeningen om de kracht in elk energieveld te vergroten en te behouden. Via opstellingswerk begeleidde zij de deelnemers naar meer inzicht in belemmerende situaties. Vele deelnemers gaven aan terug te leren voelen tijdens de workshops van Ilse.

Caroline gaf de gelegenheid aan de deelnemers om zich creatief te uiten met verf, wasco, krijt, klei. Zonder belang te hechten aan resultaat maar zuiver voor de ervaring van het creëren, werden prachtige kunstwerkjes afgewerkt.

Tijdens mijn workshops heb ik de essentie van de Open Heart Training overgebracht. Dit deel maakt je bewust van hoe belangrijk het is om van jezelf te houden in al zijn aspecten. 

WEEK 2 : van 3 mei t.e.m. 9 mei 2017

De workshops en trainingen van week 2 werden verzorgd door Steven Cnudde, Harpiara Kaur, Caroline Bleys en mezelf.

De workshops en trainingen van week 2 werden verzorgd door Steven Cnudde, Harpiara Kaur, Caroline Bleys en mezelf.

Steven verwonderde elke deelnemer met de magie van adem en stem. Adem, stem en klank zijn krachtige tools die Steven op een eenvoudige manier laat ervaren om de kracht van je hart te ontdekken. Zijn ervaring en oprechte kijk op het wonder van het leven maakte dat iedereen zich gemakkelijk en vol vertrouwen overgaf aan zijn boeiende workshops.

Harpiara liet vele deelnemers voor de eerste keer kennis maken met kundalini-yoga. Zowel 's-ochtends als 's-avonds genoten wij van de helende energetische werking van deze vorm van yoga. Harpiara zelf is een stralend voorbeeld van dagelijkse beoefening van kundalini-yoga.
Tijdens de workshops opstellingen die zij begeleidde, kwamen diepe inzichten aan het licht die voor velen een ommekeer betekenden in  relationeel, emotioneel en fysiek opzicht. Onzichtbare factoren zichtbaar maken biedt de kans om ze te zien en te accepteren waardoor heling ontstaat.

Andere mensen, andere creaties,...
Zoals ook tijdens week 1 werd er een groepsschilderij gemaakt waar ieder een eigen indruk kon nalaten en zich creatief kon uiten over zijn/haar ervaring van deze reis naar het hart.

Het wordt steeds meer duidelijk dat we in een bijzondere tijd leven waar eenieder op zoek is naar zijn/haar eigen waarheid.
Daarom ben ik bijzonder dankbaar dat ik dit mooie werk kan doen en getuige mocht zijn van de vervulling die het openen van ons hart met zich mee brengt.
Ik wens alle deelnemers een fijne voortzetting van het gevoel gehoord, gezien en geliefd te zijn en beloof hen een wonderlijke toekomst eens de weg van het hart is ingeslagen.

Namasté

Gerlinde 

Klik op onderstaande foto's om enkele deelnemers aan het woord te horen over hun ervaringen van de Open Heart Travel 2017.