OPEN HEART TRAVEL 2018

ALS JE STIL STAAT GA JE VOORUIT

Het wordt steeds duidelijker dat we in een bijzondere tijd leven waarin velen onder ons op zoek zijn naar hun eigen waarheid.
Ondervind jij ook signalen dat je niet meer op de juiste plaats zit op je werk, in je relatie of in het huis waarin je woont? Deze signalen kunnen zich lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel laten voelen. Hoezeer je ook je best doet om je aan te passen en er het beste van te maken, jouw verstand is niet in staat om oplossingen voor je toekomst te bedenken. Iets in jou zegt dat er veel meer in jou en in het leven zit dan wat je er nu uithaalt. Dat 'iets' situeert zich in je HART.

18 deelnemers genoten dit jaar van het programma van OPEN HEART TRAVEL en stelden zich open om die waardevolle kern in zichzelf te ontdekken.

De beleving van deze verdiepingsreis is met geen pen te beschrijven. De deelnemers wisten dan ook niet wat hen te wachten stond aan het begin van deze reis.

Een rijk gevuld programma van workshops waarin zij de kennis over zichzelf overstegen en waardoor diepere lagen van hun gevoel werden geraakt resulteerden in een bevrijdend gevoel met onomkeerbare gevolgen.

De vriendschappen tussen de deelnemers en mezelf en het fijne gevoel van verbondenheid die tijdens deze reis is ontstaan, bevestigen mij dat ik kosten nog moeite wil besparen om dit mooie werk verder te zetten en uit te breiden.

Ik dank de deelnemers voor hun vertrouwen en bereidheid om zich een week lang open te stellen voor het onbekende en wens hen veel geluk en voorspoed wat onvermijdelijk is als je kiest voor de weg van het HART.
 

<3 <3 <3

Gerlinde 

 

 

 

 

 

 

1 Likes 

Share

Older PostEEN HART ONDER DE RIEM