"Als het om het vinden van het juiste pad gaat, is er voor iedereen een verschillend antwoord. Het enige universele antwoord hierop is, heb jezelf onvoorwaardelijk lief en wees jezelf zonder angst."


 

Volg je hart, en ALLES klopt in je leven

‘Volg je hart’ is een zin die we gemakkelijk in de mond nemen. Het is nochtans helemaal niet gemakkelijk om in alle omstandigheden te kiezen voor de weg van het hart. De weg naar een Open Hart kent vele valkuilen.

Duizenden jaren lang is onze maatschappij beheerst door mannelijke denkmodellen en structuren: presteren, doelstellingen, overheersing, macht, gezag, technologie en rationele analyse lagen aan de grondslag van onze sociale gedragscodes. Vrouwelijke principes als geweldloosheid, overgave, intuïtie, koestering, vergeving en aanvaarding werden terzijde geschoven.

In het huidige stadium van de menselijke evolutie is de mensheid in veel opzichten heel ver gekomen, maar in andere opzichten zijn we sterk afgedwaald. We zijn aangeleerd om beslissingen te nemen vanuit ons hoofd en laten ons leiden door conditioneringen. We maken keuzes op basis van parameters waarvan we 'denken’ dat het zo hoort waardoor het innerlijk conflict tussen ons hart en ons hoofd voor spanningen zorgt. Dit leidt ons naar situaties, relaties en jobs die niet altijd écht bij ons passen.

ALS JE STIL STAAT, GA JE VOORUIT

Als we een leven leiden dat gebaseerd is op ons aanpassen aan wat we denken dat er van ons verwacht wordt, verliezen we het contact met onszelf en begrijpen we uiteindelijk niet waarom we niet echt gelukkig zijn en waarom we zo veel weerstand in ons leven tegen komen. Het lijkt alsof je geleefd wordt en niet zelf in de hand hebt wat er met je leven gebeurt.

Om een werkelijk vervuld leven te leiden is het noodzakelijk te kijken naar de patronen, de gedachten en de gedragingen die ons geluk in de weg staan.

Een Open Heart Training gaat stap voor stap met jou naar binnen op zoek naar de levensvreugde, zingeving en gelukservaring welke voor iedereen bereikbaar is.


OPEN HEART TRAINING

Open Heart Training (OHT) is een training in 10 stappen die jou begeleidt om de beweging te maken van je HOOFD naar je HART. 
De Open Heart Training legt bloot wat het hart wil en stuurt mensen aan om daar naar te leven.
De basis en het uitgangspunt van de Open Heart Training is het ontwikkelen van je eigenwaarde, jezelf graag zien. Jezelf groot maken i.p.v. klein.  Het ontdekken dat je iets waard bent. Ervaren dat je erbij hoort. Door de relatie met jezelf te verbeteren, verbeter je de relatie met anderen, zowel met je partner, je ouders, je kinderen, je collega’s, je werkgever,…

Wet-van-aantrekking-Lage-Vibe-Tips-om-weer-vanuit-jouw-hart-te-creeren-e1436955453554.jpg

OPEN staat voor dat we ons mogen laten zien zoals we zijn, stralend in alle grootsheid.
HEART staat symbool voor het centrum van onze liefde, dromen, visioenen en de wijsheid die we in ons hebben.
TRAINING staat voor ‘blijvend aandacht geven’. Als je iets onder de knie wil krijgen moet je er blijvend aandacht aan geven. Waar onze aandacht naar toe gaat, gaat ook onze energie naar toe.

Klik op de button hieronder voor de 10 stappen van de Open Heart Training :