Dankzij jou leer ik steeds beter luisteren naar de stem van mijn hart. Dat pad gevonden te hebben maakt me intens gelukkig.

Ik besef nu pas hoeveel ik diep vanbinnen weet en altijd al wist. Ik leefde met het idee niet gezien, niet erkend en niet gewaardeerd te zijn en dat ik daarom niet belangrijk of bijzonder was. Dat maakte me onzeker in een wereld waar veel mensen anders denken of minder blijken te voelen. 
Nu weet ik wel beter. Dankzij jouw training leerde ik steeds beter te luisteren naar de stem van mijn hart. Dat pad gevonden hebben maakt mij intens gelukkig. Al het moois, de inzichten, de rust vanbinnen, het actiever dromen, het hoger bewustzijn, beter leiding kunnen nemen over mezelf, nieuwe mensen die op mijn pad komen, een betere mama zijn, een liever en vredevoller mens zijn... neem ik mee voor het leven.
Ik heb zin in de toekomst!

In al jouw begeleidingen voelde ik me altijd thuiskomen bij een gelijkgestemde ziel, iemand die niet wilde opleggen wat zij allemaal al wist, of me vertelde wat ik dan 'moest' doen, maar iemand die vooral luisterde en me begreep. Met me meeleefde. Mededogen toonde. En vanuit die warme liefde me graag al haar wijsheid deelt die ze zelf heeft opgedaan op haar eigen pad.
Je bent een Gouden vrouw, een Wijze vrouw, een vrouw met ontzettend veel diepgang, die de aard van de mens en zijn ziel begrijpt.

Jouw observerende warme blik ZIET mij, ik voel me door jou gezien. Je ziet wie ik bén als mens, in al mijn kleuren. En hoewel je het al ziet, blijf je nieuwsgierig naar meer. Je wil om mij te begrijpen is groot omdat, als je mij begrijpt weet je wat ik nodig heb zodat jij het me kan geven. Enerzijds wil je over me waken, anderzijds kan je me gemakkelijk loslaten omdat je voor 200% in mijn eigen kracht gelooft.

Ik zie in jou het zelfvertrouwen van een vrouw die weet waar ze voor staat. Je laat me zien dat als je van jezelf houdt, er nog heel veel liefde over is om van anderen te houden.

- Vanessa Ceulemans -