Loopbaanbegeleiding vanuit het hart naar het hart

Beste Gerlinde

Graag wil ik via deze weg nog even mijn waardering uitspreken voor de waardevolle loopbaanbegeleiding die ik van u heb ontvangen. Uw begeleiding heeft me niet alleen geholpen bij het verhelderen van mijn loopbaandoelen, maar ook bij het verkrijgen van een dieper inzicht in mezelf en mijn emoties.

Het inzicht dat u mij hebt geboden in de invloed en ontstaan van emoties is voor mij een enorme meerwaarde geweest om de werksituatie waarin ik me momenteel bevind beter te aanvaarden en terug vooruit te blikken. Door te begrijpen hoe mijn emoties ontstaan en hoe ze mijn denken en gedrag beïnvloeden, heb ik geleerd hoe ik beter met mijn emoties kan omgaan. Een inzicht dat niet enkel een invloed zal hebben op mijn professionele leven, maar ook op mijn persoonlijke relaties en algemeen welzijn.

Dank voor uw empathie, geduld en professionele aanpak en uw hulp om deze moeilijke situatie te begrijpen en me op weg te zetten om deze te overwinnen. Ik waardeer uw vermogen om naar mijn zorgen te luisteren en mij te begeleiden naar oplossingen. Dankzij uw begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en beter voorbereid om mijn verdere loopbaanpad te bewandelen.

-Anneleen -