LOOPBAANBEGELEIDING

Oh wat genoot ik zelf van het loopbaantraject met Lieselotte. Wat een straffe madame is dat! Ik merk dat er vele mensen nog half niet weten wat ze waard zijn. Het zijn pioniers, hebben op allerlei fronten hard en gedisciplineerd aan zichzelf gewerkt, trauma’s onder ogen gekomen, innerlijk kindwerk gedaan, meditaties, affirmaties, workshops, cursussen, webinars gevolgd… en nog twijfelen ze aan zichzelf.

De sessie met Lieselotte was heel krachtig. Ik voelde wat ze nodig had. Ze had nog een laatste stap te zetten. Ik zag haar met haar ene been in de ‘oude’ wereld staan waar nog oude regels gelden: concurrentie, oordeel, strijd, tekort, angst, controle…. Terwijl ze met haar andere been al in de ‘nieuwe’ wereld staat waar heel andere wetten gelden: eenheid, liefde, samenwerking, overvloed, overgave, moeiteloosheid…

Volgens mij gaat het niet over een stap zetten naar die nieuwe wereld, het gaat eerder over vertrouwen en loslaten. Alle houvast die je denkt nodig te hebben om te overleven, mag je nu gaan loslaten.

Wat ik bij veel mensen merk, is dat hun ‘meesterschap’ klaar zit maar dat ze zich nog onzeker of onveilig voelen om hier helemaal voor te staan. De meester in zichzelf te erkennen.
De oefening die ik met Lieselotte deed, bekrachtigde haar meesterschap.

Daarnaast deden we ook een oefening om alle macht en controle los te laten. Want de behoefte of de gewoonte aan controle, houdt je vast in het oude.

Ik zie de laatste jaren bij vele mensen een beweging van DOEN naar ZIJN, een noodzakelijke fase in het ontwikkelen van bewustzijn. Nu er zo vele mensen zijn aangekomen in hun liefdevolle ZIJN, is volgens mij de tijd aangebroken om in actie te komen vanuit ZIJN.
Verandering vraagt actie vanuit het Hart.
De wereld heeft nood aan dat wat jij te bieden hebt.
Jij bent klaar voor de wereld en de wereld is klaar voor jou.


Dankjewel Lieselotte voor deze prachtige uitwisseling!