De Open Heart Training heeft me gestimuleerd, gemotiveerd, ondersteund om me kwetsbaar op te stellen, te observeren, stil te staan, ..

Voor mij is het Corona-tijdperk een zeer fijne tijd, ondanks de hecktiek op 't werk. Ik vind het een super interessante periode om te zien hoe mensen er op een verschillende manier mee omgaan...

Persoonlijk heeft Corona voor een nog meer slowing down effect gezorgd, wat vervolgens er heeft toe geleid dat ik me nog meer bewust ben geworden van de kleine dingen des levens die ik voorheen als granted nam, het allemaal maar normaal vond...

Dankbaarheid maakt nu een groot deel uit van m'n leven. Elke dag start ik met dankbaarheid door zeer kleine dagelijkse routines toe te passen...En binnen dit gegeven, merkte ik gisteren op dat heel dit proces gestart is door de workshop bij u te starten...De Open Heart Training heeft me gestimuleerd, gemotiveerd, ondersteund om me kwetsbaar op te stellen, te observeren, stil te staan, ... Veel zaken tegelijk.
Menige zaadjes werden geplant... waarvan een aantal nu volop aan het kiemen zijn, een aantal getransformeerd zijn naar een mooie bloem of plant..

En daarvoor Gerlinde ben ik je dankbaar. Dank voor jouw eigen weg gevolgd te hebben, wat er toe geleid heeft dat ik nu op deze manier op m'n traject zit.

Ons intake-gesprek is iets wat regelmatig nog eens m'n gedachten kruist. De manier dat jij de tijd nam, de ruimte gaf om m'n verhaal te doen binnen een vertrouwde en veilige omgeving.

Nogmaals dankjewel!

En doe vooral zo verder, want ongetwijfeld heb je dit effect op anderen!

Ronny