PEILING DAGWORKSHOPS OHT


Als ik terugblik op de voorbije 5 jaar ben ik enorm trots en dankbaar met het resultaat dat de Open Heart Training bij meer dan 180 mensen teweeg bracht. Ook voor mij is het nog steeds een platform waarop ik dagelijks kan groeien in zelf-liefde en verbinding. Het blijft me verbazen hoe belangrijk zelf-liefde is om je eigen pad te volgen en de moed te vinden om naar je eigen waarheid te leven. Tegelijkertijd merk ik ook hoe moeilijk het is als oude patronen de kop op steken en me uitdagen steeds meer los te koppelen wat niet meer goed aanvoelt. Stap voor stap voel ik mezelf lichter worden en trek ik precies dat aan wat ik nodig heb om iets nieuws te beginnen.

Heel vaak krijg ik na de afloop van een Open Heart Training de vraag of er nog een vervolg of een verdieping komt.
Ik besef dat de 10 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 à 3 uur ontoereikend zijn om alle thema’s uitgebreid aan bod te laten komen. De Open Heart Training die loopt over 10 weken is slechts een leidraad om je op het spoor van je hart te brengen. Met de cursus in huis kan je nadien terugvallen op de oefeningen en/of inzichten die je tijdens de OHT hebt meegekregen.

Ik speel met het idee om de 10 peilers van de Open Heart Training uit te werken in een volledige dagworkshop per peiler.
Dus er wordt een volledige dag besteed aan elke stap. Op die manier is er veel meer tijd en aandacht om je persoonlijke thema’s aan te pakken. Nu jullie de ‘theorie’ van de Open Heart Training achter de rug hebben, zijn er nog weinig woorden nodig om deze in de praktijk om te zetten. Er zal vooral geoefend worden, individueel of in kleine groepjes. Aan het begin van elke dagworkshop voorzie ik een opfrissing van de highlights van deze stap.

IMG_5758.JPG

Hoe zie ik dat concreet?
* De dag-workshops gaan door op een zaterdag of een
zondag
* Elke maand wordt er 1 dag-workshop gegeven
* Maximum 15 deelnemers per workshop
* Je kan inschrijven per module, afhankelijk wat je voor
jezelf wil opfrissen
(je hoeft dus niet de volledige reeks te volgen)
* Richtprijs per module = 95€ pp incl. lichte lunch
* Richtprijs voor de volledige reeks = 820 € pp incl.
lichte lunch
* Het is niet noodzakelijk dat je de OHT reeds hebt
gevolgd om deel te nemen
* De workshops zullen doorgaan in de omgeving van
Noord-Antwerpen


Om te kunnen inschatten welke behoefte er bestaat aan het beoefenen van de OHT-principes en om te zetten in de praktijk, had ik graag jullie mening gekend.

Druk op onderstaande knop (doodle) om aan te duiden in welke stappen jullie interesse hebben om op te frissen en meer verdieping te ervaren via oefening :

* De resultaten van de doodle zijn alleen voor mij zichtbaar. Anderen krijgen niet jouw naam en keuzes te zien.
* Jouw keuzes zijn niet bindend maar dienen enkel om te peilen naar de behoefte

IMG_5759 (1).JPG

Na het verzamelen van de gegevens krijgen je concrete informatie over de data en locatie van de dag-workshops.

Hartelijk dank voor jouw medewerking!

Gerlinde <3