OPEN HEART TRAINING (OHT) is een training die jou begeleidt om de beweging te maken van je HOOFD naar je HART.

Mensen hebben de dag van vandaag alles om materieel gelukkig te zijn, maar hebben vaak het gevoel dat ze iets missen. Ze weten niet welke richting ze uit willen en wat ze moeten doen om écht gelukkig te zijn. Ze hebben de behoefte aan duidelijkheid en zingeving.

OPEN HEART TRAINING reikt vanuit een heel breed perspectief verschillende handvaten en inzichten aan om het geluksgevoel in jezelf  te vinden en je zelfvertrouwen te herwinnen. Zelfvertrouwen komt voort vanuit het  bewustzijn van je EIGENWAARDE. We laten je (her)ontdekken hoe waardevol je bent. Een gezonde eigenwaarde is de basis om op een constructieve, gelijkwaardige manier te kunnen omgaan met anderen en alle aspecten van het leven.


“ Pas als je de moed toont je weg te gaan,
toont de weg zich aan jou”

Paulo Coelho


OHT IN RELATIE TOT JE PARTNER

De sleutelwoorden in relatie met je partner zijn waardering, vertrouwen en gelijkwaardigheid.

Met de OHT leer je op een aangename, praktische manier om eerst van jezelf te houden en daardoor trek je mensen aan die van jou houden. Met de OHT maak je een draaibeweging van behoeftigheid en afhankelijkheid aan liefde en erkenning die je van je partner verwacht naar onvoorwaardelijke en duurzame liefde vanuit je eigen innerlijke bron.


OHT IN RELATIE TOT JE KIND

Gedragsveranderingen of verbeteringen in het gedrag van je kind(eren) zijn vaak een gevolg van een andere aanpak.

Met de OHT in relatie tot je kind krijg je als ouder eerst zelf de aandacht omdat je als ouder een belangrijke rol speelt bij het voorbeeld van je kind(eren). Je krijgt als ouder handvaten mee om op een andere manier naar je kind te kijken en je kind te ondersteunen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen.


Voor het volgen van de OHT-Loopbaan begeleiding kan je via de VDAB als werknemer of zelfstandige gebruik maken van
2 loopbaancheques (40 €/cheque). Het volgen van een loopbaanbegeleiding is een individuele keuze en gebeurt in vertrouwen (je werkgever wordt dus niet op de hoogte gebracht).

Loopbaancheques VDAB.jpg

Meer info op www.vdab.be/loopbaanbegeleiding of contacteer ons voor meer uitleg. Als loopbaanbegeleider ben ik verbonden aan het loopbaaninstituut Heart@Work.
https://heartatwork.be/ons-team

OHT IN RELATIE TOT JE WERK

Het groot aantal Burn-outs geeft duidelijk weer dat er degelijk iets fout loopt op de werkvloer.
Vele  mensen zitten aan hun plafond van zichzelf weg te cijferen en aan te passen ten behoeve van de doelstellingen van het bedrijf waarvoor ze werken. Het risico bestaat dat je als werknemer in een gevoel van machteloosheid terecht komt.

De OHT maakt je sterk om de controle te houden over de indeling van je eigen leven en te kunnen kiezen voor de arbeidsflexibiliteit die bij jouw leven past. De OHT helpt jou om te geloven dat jij werk kan vinden dat bij jou past en motiveert jou om te zien dat je kan kiezen voor levenskwaliteit en geluksgevoel.

LOGO ZWART.png

De OHT gaat bij jou naar binnen kijken waar de oorzaak ligt van het  probleem en helpt jou om in je kracht te gaan staan via een andere kijk op de situatie, nieuwe gedachten, nieuwe gewoonten die bijdragen aan je levensgeluk, je gezondheid en je veerkracht.

OHT IN RELATIE TOT JEZELF

Je voelt je ongelukkig, lusteloos, ontevreden, nerveus,… maar verstandelijke gezien heb je geen enkele reden om te klagen. Deze lusteloze situatie voedt je onzekerheid en wakkert je gebrek aan zelfvertrouwen aan en maakt je in sommige situaties angstig en kan leiden tot permanente faalangst.  Je wil je terug goed voelen maar HOE begin je eraan? Of je hebt fysieke klachten die blijven aanhouden.