Ben je een werknemer of zelfstandige en wil je loopbaanbegeleiding volgen om weer fluitend naar je werk te gaan? Via loopbaancheques (VDAB) betaal je maar een klein deel van de kosten. 

Voor het volgen van de OHT-Loopbaan begeleiding kan je via de VDAB als werknemer of zelfstandige gebruik maken van 2 loopbaancheques (40 €/cheque).

Voor een loopbaancheque van 40€ hebt u recht op een intake-gesprek en 4 uur individuele coaching.

Meer info op 
www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/#inhoud

Als loopbaanbegeleider ben ik verbonden aan het loopbaancentrum Heart@Work.
https://heartatwork.be/ons-team

Ben je werknemer of zelfstandige en doe je niet écht graag wat je doet?
Of word je niet voldoende gewaardeerd voor wat je doet? Of haalt je werk je energiepijl naar beneden zodat dit jouw privésfeer negatief beïnvloedt?

Werkvreugde kan je enkel ervaren als je je eigen doelstellingen nastreeft en niet die jou door anderen worden opgelegd, vandaar dat het essentieel is om bij jezelf naar binnen te kijken welke weg JIJ wil uitgaan.

Loopbaanbegeleiding kan jou een duwtje in de rug geven om te doen wat je écht graag wil en waar je goed in bent.

Als werknemer of zelfstandige kan je met loopbaancheques van de VDAB een OHT-loopbaantraining volgen. Het volgen van een loopbaanbegeleiding is een individuele keuze en gebeurt in vertrouwen (je werkgever wordt niet op de hoogte gebracht).

Na een intake-gesprek en een oriënterend gesprek over loopbaandoel word je gecoacht via oefeningen, inzichten en opdrachten op het herkennen en ontplooien van je eigenwaarde, wat onontbeerlijk is voor het verbeteren van de effectiviteit in jouw rol en om jouw vaardigheden inzake toekomstig functioneren verder te ontwikkelen.

De OHT-loopbaan maakt je sterk om de controle te houden over de indeling van je eigen leven en te kunnen kiezen voor de arbeidsflexibiliteit die bij jouw leven past.
De OHT-loopbaan helpt jou om te geloven dat jij werk kan vinden dat bij jou past en motiveert jou om te zien dat je kan kiezen voor levenskwaliteit en geluksgevoel.

De OHT-LOOPBAANBEGELEIDING maakt geen gebruik van analyses, cijfers en statistieken om richting te geven aan jouw leven maar geeft jou vertrouwen in de gids in jezelf : je HART.

Logo3 (1).png

Getuigenis van Beja - 52 jaar
Hoe kwam ik hier terecht? Ik voelde me enorm gestresseerd ook al zag ik dat andere collega's helemaal die druk niet hadden. Ik sloot me af, ging steeds meer werken, geraakte echter geen stap sneller vooruit. Tijd die verloren ging en dat als je de 50 voorbij bent... Staat er een aankondiging van een info-avond in verband met 'loopbaanbegeleiding' in de krant. Ik neem contact op en ga volgende dag al eens luisteren. Wat er verteld wordt klinkt heel irrationeel maar mijn intuïtie zegt me me toch in te schrijven.
Bij het eerste gesprek reeds kreeg ik (schijnbaar kleine maar waardevolle) tips die mij bewust maakten hoe ik anders naar de situatie kon kijken en daardoor de situatie anders kan ervaren. Ik heb deze tips dadelijk toegepast en kijk nu eens waar ik sta! Mijn IK is terug. Vroeger zou ik gezegd hebben "Hoe ego om dat te zeggen!" maar het is zoals men zegt "Je kan maar goed voor een ander zorgen als je goed voor jezelf zorgt".
Ik leerde naar mezelf te kijken en mezelf terug graag te zien. De wereld te bekijken met je hart en niet steeds met je verstand. Niet alleen op mijn werk werpt dit zijn vruchten af maar ook in mijn privé-leven ervaar ik zeer positieve verschillen.
Op een zeer aangename manier begeleidt Gerlinde je naar het plaatsen van het probleem en ga je samen, vanuit liefde voor jezelf en voor de ander, naar een oplossing waar je je goed bij voelt. Het probleem wordt zeer ruim bekeken en de begeleiding gaat ervan uit dat de oplossing al in jezelf zit. Deze begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik er weer sta. IK ben er weer. Gerlinde, bedankt hiervoor.


 

Loopbaancheques VDAB.jpg
 
 
Loopbaancheques VDAB.jpg
 
LOGO ZWART.png