Door de Open Heart Training kijk je met andere ogen naar jezelf en naar de wereld om je heen

De Open Heart Training heeft mij zicht op mezelf gegeven en dat is precies wat ik er wilde vinden. Daar kan ik mee verder.
Gerlinde reikt je verschillende handvaten aan om je hierin bij te staan. Haar cursus is samengesteld uit vele boeken en uit de vele trainingen die ze zelf volgde en uit haar eigen ervaringen. De oefeningen in deze cursus brengen je dichter bij jezelf. Ze nodigen je uit om diep in jezelf te gaan en daar jouw eigen antwoorden te vinden. Door haar oefeningen te maken, kijk je met andere ogen naar jezelf en naar de wereld om je heen. Het is een soort bewustwordingsreis die je maakt.
Gerlinde is een persoon met een groot hart en ze is oprecht geïnteresseerd in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Door het samenwerken in de groep voel je je nog eens extra ondersteund. Ik kan het iedereen aanraden.

Inrid, 57 jaar