"Deze begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik er weer sta."

Hoe kwam ik hier terecht? Ik voelde me enorm gestresseerd ook al zag ik dat andere collega's helemaal die druk niet hadden. Ik sloot me af, ging steeds meer werken, geraakte echter geen stap sneller vooruit. Tijd die verloren ging en dat als je de 50 voorbij bent... Staat er een aankondiging van een info-avond in verband met 'loopbaanbegeleiding' in de krant. Ik neem contact op en ga volgende dag al eens luisteren. Wat er verteld wordt klinkt heel irrationeel maar mijn intuïtie zegt me me toch in te schrijven.

Bij het eerste gesprek reeds kreeg ik (schijnbaar kleine maar waardevolle) tips die mij bewust maakten hoe ik anders naar de situatie kon kijken en daardoor de situatie anders kan ervaren. Ik heb deze tips dadelijk toegepast en kijk nu eens waar ik sta! Mijn IK is terug. Vroeger zou ik gezegd hebben "Hoe ego om dat te zeggen!" maar het is zoals men zegt "Je kan maar goed voor een ander zorgen als je goed voor jezelf zorgt".

Ik leerde naar mezelf te kijken en mezelf terug graag te zien. De wereld te bekijken met je hart en niet steeds met je verstand. Niet alleen op mijn werk werpt dit zijn vruchten af maar ook in mijn privé-leven ervaar ik zeer positieve verschillen.

Op een zeer aangename manier begeleidt Gerlinde je naar het plaatsen van het probleem en ga je samen, vanuit liefde voor jezelf en voor de ander, naar een oplossing waar je je goed bij voelt. Het probleem wordt zeer ruim bekeken en de begeleiding gaat ervan uit dat de oplossing al in jezelf zit. Deze begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik er weer sta. IK ben er weer. Gerlinde, bedankt hiervoor.

Bea, 52 jaar