"Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest!!!"

Soms is het vertrouwen in jezelf zo ver weg dat het noodzakelijk is dat er tijdelijk iemand naast je staat die gelooft in jou en ervoor zorgt dat je geleidelijk aan het vertrouwen in jezelf terug vindt. Hiervan getuigt Tahnee - 27 jaar - die in mei bij mij kwam met een zware burn-out. Haar job als auditer bij een groot internationaal bedrijf had haar helemaal uitgeput en opgeslorpt waardoor ze niet meer wist wat ze zelf wou. Ik heb haar aangemoedigd om zichzelf de rust te gunnen die ze nodig had en om met kleine stapjes te gaan voor wat goed aanvoelt voor haar. Zij besloot om enkele weken naar Zuid-Afrika te gaan om zich in te zetten als vrijwilliger in een organisatie en tegelijkertijd had ze gesolliciteerd voor een job in Australië.
Vandaag kreeg ik van haar een bijzonder bericht vanuit Zuid-Afrika :

'Hi Gerlinde, ik heb een leuk nieuwtje dat ik graag met je wil delen! Gisteren heb ik bevestiging gekregen dat ik de job in Australië heb! Ik wilde je bedanken om altijd in mij te blijven geloven, zonder jou had ik hier nooit gestaan. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest!!!'

Tahnee, 28 jaar