"Op zich deed ik mijn job wel graag..."

Omdat ik maanden geleden met vele twijfels zat over mijn job, besloot ik me te laten begeleiden door loopbaanbegeleider Gerlinde Cooymans van Open Heart Training. Ik werkte part-time in een bloemenzaak en in bijberoep had ik een eigen bloemenatelier. Op zich deed ik mijn job wel graag maar er waren vele factoren die speelden waardoor ik mijn focus verloor en ik geen enkele duidelijkheid voor de toekomst had. Naar mijn gevoel was ik maar aan het werk, zonder planning, zonder visie, en verloor ik mezelf vaak in afspraken waar ik mezelf op de laatste plaats zette.

Na een info-avond bij Gerlinde over loopbaanbegeleiding voelde ik me meteen aangesproken door haar omdat haar eigen levensverhaal en evolutie volledig klopt met de passie waarmee ze haar klanten begeleidt. Op enkele weken heb ik  'mijn loopbaantraject' bij Gerlinde doorlopen en na elke afspraak heb ik kleine stapjes genomen. Gerlinde heeft me telkens op een hartelijke, spontane en geloofwaardige manier aangemoedigd om mijn hart te volgen en me duidelijk gemaakt dat dit de enige weg is om gelukkig te zijn. Haar geloof in mij heeft me terug in mezelf doen geloven. Zij heeft mij vanaf het eerste moment 100% het gevoel gegeven dat zij persoonlijk betrokken is met mijn evolutie en tot op de dag van vandaag is dat nog zo. Vandaag heb ik haar gebeld met het fantastische nieuws dat ik 1/2 oktober '16 mijn eigen bloemenzaak ga openen. Ik start gewoon MIJN EIGEN ZAAK! Ik vind het allemaal heel spannend om aan dit mooie avontuur te beginnen en ben natuurlijk soms ook bang en onzeker maar ik ben vooral heel trots en dankbaar en ik voel me zo goed omdat ik weet dat dit is waar ik steeds van gedroomd heb. Mijn droom wordt werkelijkheid nu.

De slogan van Open Heart Training 'Leef met je hart en alles klopt in je leven' kan ik helemaal beamen! Kies voor wat je graag doet en wat je vreugde geeft, daar word je zelf en heel je omgeving beter van! <3

Babette, 46 jaar