"In de trainingen kregen ook persoonlijke probleempjes en gevoeligheden aandacht in de groep."

Ik heb jou op een bijzonder manier voor een advies leren kennen. Na deze kennismaking en advisering, had ik al snel bedacht om bij jou een Open Heart Training te volgen. Was soms lastig in de praktijk vanuit Nederland de rit naar Brasschaat. Na elke sessie reed ik altijd weer positief opgeladen huiswaarts. In de training interessante mensen ontmoet, waarmee het zeker klikte en een warme gevoelige wederzijdse band ontstond. In de trainingen kregen ook persoonlijke probleempjes en gevoeligheden aandacht in de groep. Op een bijzondere warme begripvolle manier werd dit door jou begeleid, aangemoedigd en gestimuleerd om mogelijke oplossingen te creëren.

Gerlinde, je bent een warme, meelevende persoonlijkheid met veel levenservaring die je ook durft te delen met de groep. Dus! een aanbeveling voor jouw Open Heart Training roep ik : DOEN!! Zal je zeker geen spijt van krijgen.

Henk, 73 jaar