"De dagelijkse training was heel zinvol en werd met passie en liefde gebracht."

Mezelf mogen en kunnen zijn is voor mij toch wel een redelijk thema in mijn leven. Daarom vond ik het heerlijk de Open Heart Travel in Portugal te mogen en kunnen beleven. Het ganse plaatje klopte, een mooie rustige omgeving, heel liefdevolle warme mensen en de veiligheid die in gans de groep voelbaar was.

De dagelijkse training was heel zinvol en werd met passie en liefde gebracht. Wat mij heel sterk is bijgebleven "van de zovele waardevolle thema's", is het mogen her-beleven van de basisbehoeften die ik zo lang genegeerd had, zodat ik niet meer wist dat ik er recht op had. De thema's 'er mogen zijn' en 'mijn plaats innemen' hebben mijn eigenwaarde een enorme boost gegeven.

Na de Open Heart Travel heb ik zowel in mijn privé-leven als in mijn werkomgeving een aantal constructieve veranderingen aangebracht waarop ik nu verder bouw. Het was een ware zegen om samen met zo'n fijne liefdevolle mensen te mogen groeien. Dankjewel, Gerlinde, je bent een pracht van een vrouw!

Ingrid, ergens vooraan in de 40