"Bedankt voor jouw geloof in mijn kunnen."

Dat geeft kracht, dat zorgt voor zelfvertrouwen. De vlotheid waarmee je ‘connectie’ maakt, getuigt van zeer veel levens- en werkervaring. Je schakelt wanneer ik schakel. Eindelijk het gevoel dat ik begrepen word, eindelijk het gevoel dat ik mezelf begrijp. Geen enkel woord dat je spreekt, is ingestudeerd. Elk woord komt vanuit je hart, vanuit je ziel, als was je een orakel. Het is de passie waarmee je mensen helpt, het is de positieve energie die je meebrengt, uitstraalt, achterlaat. Je geeft hoop, stelt gerust. Na elk gesprek bij jou, heb ik stappen gezet.

Mijn leven is zo mooi veranderd sinds alle inzichten die je met mij gedeeld hebt. De troost die je hebt geschonken, de levensliefde die je hebt gedeeld, de waarde van dankbaarheid en loslaten…

Zoveel dingen die we samen gedeeld hebben, hebben mij dichter bij mezelf gebracht. Ik zie klaarder, ik heb de moed en de overtuiging om mijn weg in verwondering en bewondering verder te zetten."

An, 53 jaar