Met OHT-Individueel krijg je een individuele begeleiding met gesprekken, inzichten, oefeningen over jouw specifieke thema's. Het doel van de OHT-individueel is dat jij bewust stappen kan ondernemen om het leven te leiden dat je gelukkig maakt. De gebieden werk, relatie, gezondheid en geld kunnen in een OHT-individueel uitgebreid onderzocht worden op stoorzenders die jouw vrijheid in de weg staan.

Het voordeel van een individuele training is dat je in een sfeer van warmte, vertrouwen, liefde en respect op jouw tempo met jouw thema’s stap voor stap begeleid wordt om de beweging te maken van je hoofd naar je hart.


De OHT-Groep bestaat uit een begeleiding en training van groepjes van maximum 5 personen. Deze training loopt over 10 opeenvolgende weken. In groepjes van maximum 5 personen krijg je dan elke week 2 uur training.

Het voordeel van een groepstraining is dat er vaak een bijzondere groepsdynamiek ontstaat. Door de inbreng van de verschillende deelnemers, kan je de extra dimensie ervaren van steun geven en steun ontvangen, van spreken en van luisteren. Het delen van ervaringen geeft een extra verdieping en motivatie aan de training.


Naast het volgen van de volledige Open Heart Training, kan je ook gewoon op gesprek komen.

Een gesprek gaat over je leven, je patronen, waar je tegenaan loopt, ... en haalt naar boven wat je onbewust tegenhoudt om het leven te leiden dat jou gelukkig maakt. Zo wordt het bewust en kan je ermee aan de slag gaan.

Het aantal gesprekken hangt af van wanneer jij het gevoel hebt dat je bereikt hebt wat je wil bereiken. Misschien kan één gesprek voor jou al voldoende zijn om je op weg te helpen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Loopbaancheques VDAB.jpg

 

 

LOGO ZWART.png

De OHT-loopbaan is een individuele coaching die gericht is op begeleiding op loopbaangebied. 

Ben je werknemer of zelfstandige en doe je niet écht graag wat je doet? Of word je niet voldoende gewaardeerd voor wat je doet? Of haalt je werk je energiepijl naar beneden zodat dit jouw privésfeer beïnvloedt? Werkvreugde kan je enkel ervaren als je je eigen doelstellingen nastreeft en niet die jou door anderen worden opgelegd, vandaar dat het essentieel is om bij jezelf naar binnen te kijken welke weg JIJ wil uitgaan.
Loopbaanbegeleiding kan jou een duwtje in de rug geven om te doen wat je écht graag wil, waar je goed in bent en werkt de stoorzenders weg die jou tot hier toe hebben tegengehouden om je hart te volgen.

De OHT-loopbaan maakt je sterk om de controle te houden over de indeling van je eigen leven en te kunnen kiezen voor de arbeidsflexibiliteit die bij jouw leven past.
De OHT-loopbaan helpt jou om te geloven dat jij werk kan vinden dat bij jou past en motiveert jou om te zien dat je kan kiezen voor levenskwaliteit en geluksgevoel.


De OHT-loopbaan begeleiding is een begeleiding van maximum 4 x 2 uur.

Op regelmatige tijdstippen wordt er een gratis info-avond over loopbaanbegeleiding georganiseerd. Volg hiervoor het agenda.

Voor het volgen van de OHT-Loopbaan begeleiding kan je via de VDAB als werknemer of zelfstandige gebruik maken van
2 loopbaancheques (40 €/cheque).

Het volgen van loopbaanbegeleiding is een individuele keuze en gebeurt in vertrouwen,
(je werkgever wordt dus niet op de hoogte gebracht).

Meer info op www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/#inhoud of contacteer ons voor meer uitleg.

Als loopbaanbegeleider ben ik verbonden aan het loopbaancentrum Heart@Work.
https://heartatwork.be/ons-team


Samen met mijn dochter Lore (psychologe en kindercoach) begeleiden wij ouder(s) en kind(eren) in een boeiend en leerrijk traject met het oog op een betere relatie met elkaar te ontwikkelen.

In aparte ouder- en kindersessies werken we rond dezelfde thema's. Aan het einde van het traject brengen we het geleerde in de praktijk in een gezamenlijke sessie. 

De ouders in het Happy Family-traject worden begeleid door mezelf en de kinderen worden begeleid
door mijn dochter Lore (psychologe en kindercoach - oprichtster van Feel-it!

Volg de agenda op deze site om op de hoogte te blijven van de data van dit traject .


"Verbinding met je eigen lichaam maken is de eerste stap om zonder enige inspanning verdere grote sprongen te maken en verbinding te voelen met het grotere geheel. Zo groei je in jouw tempo om in alle veiligheid naar buiten te komen met je hoogste potentieel" - Jonette Crowley

Alles is energie en trilt op een bepaalde frequentie. 
Soul Body Fusion® brengt de (lichte) frequentie van jouw ziel in harmonie met de (zwaardere) frequentie van jouw lichaam. Volgens de universele wet van aantrekkingskracht en resonantie overwint het licht van jouw ziel  de zwaarte van jouw lichaam waardoor jij  volop en moeiteloos kan stralen.

Soul Body Fusion® is een heel eenvoudige 'behandeling' en wordt begeleid door een Soul Body Fusion® practitioner in 3 fasen - verspreid over 3 weken. 
Elke fase duurt 2 x 10min.
De Soul Body Fusion® practitioner activeert bij jou aanwezige codes d.m.v. intentie en focus.Voor de meeste begeleidingen of trainingen zijn subsidies zoals loopbaancheques of KMO-portefeuille mogelijk.
Vraag daarom per mail of tijdens een (gratis) intake-gesprek de formule die het best bij u past en financieel haalbaar is voor u.