De OHT of OPEN HEART TRAINING is een training die jou begeleidt om de beweging te maken van je HOOFD naar je HART. Het behandelt week per week een belangrijke pijler voor het openen van je hart.


Met OHT INDIVIDUEEL krijg je een individuele begeleiding met gesprekken, inzichten, oefeningen over jouw specifieke thema's. Het doel van de OHT-individueel is dat jij bewust stappen kan ondernemen om het leven te leiden dat je gelukkig maakt. De gebieden werk, relatie, gezondheid en geld kunnen in een OHT-individueel uitgebreid onderzocht worden op stoorzenders die jouw vrijheid in de weg staan.

Het voordeel van een individuele training is dat je in een sfeer van warmte, vertrouwen, liefde en respect op jouw tempo met jouw thema’s stap voor stap begeleid wordt om de beweging te maken van je hoofd naar je hart.


De OHT-GROEP bestaat uit een begeleiding en training van groepjes van maximum 5 personen. Deze training loopt over 10 opeenvolgende weken. In groepjes van maximum 5 personen krijg je dan elke week 2,5 uur training.

Het voordeel van een groepstraining is dat er vaak een bijzondere groepsdynamiek ontstaat. Door de inbreng van de verschillende deelnemers, kan je de extra dimensie ervaren van steun geven en steun ontvangen, van spreken en van luisteren. Het delen van ervaringen geeft een extra verdieping en motivatie aan de training.


Naast het volgen van de volledige Open Heart Training, kan je ook gewoon op gesprek komen.
Een gesprek gaat over je leven, je patronen, waar je tegenaan loopt, ... en haalt naar boven wat je onbewust tegenhoudt om het leven te leiden dat jou gelukkig maakt. Zo wordt het bewust en kan je ermee aan de slag gaan.
 


Een reis van je hoofd naar je HART.
Een jaarlijkse reis van 7 dagen in een zonnig land op een paradijselijke plek.
Echt tot jezelf komen.

7 dagen helemaal voor jezelf, je dromen, je passies, je verlangens,... en om je blokkades te transformeren om de weg voor je vrij te maken.
Meer innerlijke rust ervaren, leven vanuit balans,...

Deze verdiepingsreis draait om zelfreflectie, bewustwording en vervulling.


De OHT-LOOPBAAN is een individuele training die gericht is op begeleiding op loopbaangebied. Nochtans komen privé-gebieden vaak ook aan bod tijdens een loopbaanbegeleiding omdat deze gebieden een sterke invloed op elkaar hebben.

De OHT-LOOPBAAN begeleiding is een begeleiding van maximum 4 x 2 uur.

Op regelmatige tijdstippen wordt er een gratis info-avond over loopbaanbegeleiding georganiseerd. Volg hiervoor het agenda.

 

Voor het volgen van de OHT-Loopbaan begeleiding kan je via de VDAB als werknemer of zelfstandige gebruik maken van 2 loopbaancheques (40 €/cheque).
Het volgen van loopbaanbegeleiding is een individuele keuze en gebeurt in vertrouwen,
(je werkgever wordt dus niet op de hoogte gebracht).

Meer info op www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/#inhoud of contacteer ons voor meer uitleg.


Op regelmatige basis worden er workshops georganiseerd die bijdragen aan het open stellen en volgen van je hart.

Volg de agenda op deze site om op de hoogte te blijven van onze workshops.


Voor de meeste begeleidingen of trainingen zijn subsidies zoals loopbaancheques of KMO-portefeuille mogelijk.
Vraag daarom per mail of tijdens een (gratis) intake-gesprek de formule die het best bij jou past en financieel haalbaar is voor jou.